Πληροφορική Κουφόπουλου

Πληροφορική Κουφόπουλου
Πληροφορική Κουφόπουλου

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

NEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεων: Από τον Τόπο μου ,ο Ιωάννης Δαλαβούρας ,που θα του...

NEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεων: Από τον Τόπο μου ,ο Ιωάννης Δαλαβούρας ,που θα του...: Δαλαβούρας Ιωάννης – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δηλεσίου με τη '' Σύγχρονη ΠΡΌΤΑΣΗ '' τη Γωγώ Καμπιώτου. ...

Από τον Τόπο μου ,ο Ιωάννης Δαλαβούρας ,που θα του δίνω φωνή στα ΜΜΕ για τα προβλήματα της περιοχής μου.


Δαλαβούρας Ιωάννης – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δηλεσίου με τη
'' Σύγχρονη ΠΡΌΤΑΣΗ '' τη Γωγώ Καμπιώτου.




Επειδή ως ενεργή Δημοσιογράφος , δεν ξεχνώ τον τόπο μου , υποστηρίζω ανθρώπους που πιστεύω σε εκείνους γιατί έχουν ως φιλοσοφία ζωής
το «Ωφελέειν και μη βλάπτειν» και ανθρώπους θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν ..........


Τι να γράψω για την μέχρι τώρα πορεία του Δαλαβούρα Ιωάννη .Πραγματικά η ζωή του είναι γεμάτη δράση και σοβαρές διακρίσεις που έχω χρέος να σας ενημερώσω.

Δεξιά ο Ιωάννης Δαλαβούρας ,
που εκπροσωπεί τον Τόπο μου,
το Δήλεσι Βοιωτίας 

Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ : Αστυνομικός και Δικαστικός Ρεπόρτερ στην Εγκληματολογία .



Το 1998 έως και σήμερα , υπηρετεί με σθένος την Πυροσβεστική Υπηρεσία , φέροντας το βαθμό Του Πυρονόμου . Και έχει ως αξία πάνω απ΄ όλα την ανθρώπινη ζωή και γι΄αυτό ήρθαν και διακρίσεις και η Υπηρεσία του τον έχει Τιμήσει , διόλου τυχαία με Εύφημο Μνεία , με Επαίνους και με ανάλογη Υλική Αμοιβή , έχοντας λάβει μέρος σε πολλές δύσκολες αποστολές διάσωσής Ανθρώπων αντίστοιχα και Ζώων , γιατί η ζωή είναι το πολυτιμότερο αγαθό και το πιο αναφέρετο Δικαίωμα όλων μας . Έχει λάβει μέρος στο μεγάλο Εθνικό Πένθος του Σεισμού του 1999 , μια τραγωδία που ζήσαμε όλοι μας και δεν θα σβήσουν οι μνήμες , εισπράττοντας τα ευμενή σχόλια της κοινής γνώμης και των ΜΜΕ . Εκπροσωπεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία με το αίσθημα της αυτοθυσίας και της αυταπάρνησης .
Το 2001 συνέχισε με το ανήσυχο πνεύμα του τη φοίτηση του στη Σχολή του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός και αποφοίτησε , από το Τμήμα Πληροφορικής .
Και νομίζεται τελειώνει εδώ η εξέλιξη του; Όχι σας παραθέτω περισσότερες πληροφορίες .
Το 2002 -2003 φοίτησε στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης Ε.Κ.Δ.Δ στον Τομέα της πληροφορικής και αποφοίτησε με Αριστεία .
Επίσης να τονίσω από το πολύ μεγάλο βιογραφικό που τον ακολουθεί , την ενασχόληση του με τον αθλητισμό , που σημαίνει τι γνωρίζει πυγμή, πειθαρχεία και ήθος , και θυσίες , γιατί τίποτα δεν του χαρίστηκε , πάνω στις Πολεμικές Τέχνες και στην Σκοποβολή που ανήκει και στα Ολυμπιακά Αθλήματα . Απόκτησε κι εδώ διακρίσεις τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό επίπεδο και γνωρίζει τη φιλοσοφία και την αξία του ομαδικού Πνεύματος . Είναι μέλος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος .
Η δράση του με τα κοινά δεν σταματά εδώ , συνεπώς έχει πολλά να προσφέρει γιατί σκοπός του είναι η βελτίωση του Τόπου μας , με δίκαιη κατανομή πόρων , με βασικές Αρχές και τον Ειλικρινή Σεβασμό στον κάθε Πολίτη , δημιουργώντας πάντα συνθήκες ασφάλειας , εμπιστοσύνης και προόδου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου